Ugrás a tartalomra

Érdeklődés

Termékeink

Split, azaz osztott rendszerű klímaberendezések két részből, a kültéri és a beltéri egységből állnak. Mindegyik komfort klímaberendezés hőszivattyús kialakítású, vagyis a beltéri egység alkalmas a hűtés mellett fűtési üzemmódra is.

Multi klímaberendezések jellemzője, hogy egy kültéri egységre több beltéri egység csatlakoztatható. Géptípustól függően egy kültéri egységre maximum 5-6 beltéri egység csatlakoztatható.

A mobil klímák könnyen mozgathatóak, bárhol, szerelő segítsége nélkül beszerelhetőek. Olyankor ajánlott ezt a készüléket választani, ha nincs szükség folyamatos vagy rendszeres klimatizálásra.

A hőszivattyúk alkalmasak fűtésre és hűtésre is, gazdaságos és környezetkímélő alternatíva. A hőszivattyús rendszer környezetbarát módon állítja elő a hőenergiát, melyet fűtéshez vagy melegvíz előállításhoz is fel lehet használni.

Külön tarifával még kedvezőbb

2009-től az ELMŰ-ÉMÁSZ kínál kifejezetten hőszivattyús berendezések üzemeltetésére használható díjszabást B GEO néven, saját szolgáltatási területén. Ez az úgynevezett külön mért (két mérő szükséges), vezérelt tarifa naponta legalább húsz óra fűtési időt nyújt a hőszivattyú számára úgy, hogy egy megszakítás nem lehet hosszabb két óránál, és két megszakítás között legalább két óra felfűtési idő áll rendelkezésre. Ezzel a hőszivattyús rendszer megfelelő mennyiségű villamosenergia-betáplálást kap az üzemeltetéshez.

Felkeltettük érdeklődését?

Kérjen kapcsolatfelvételt egyszerűen és kényelmesen az alábbi űrlap kitöltésével, és kollégánk rövid időn belül megkeresi Önt a megadott elérhetőségeken.

Kapcsolatfelvételi adatok

Telepítés helyszíne

Az alábbi termék(ek) érdekel(nek): *

Több válasz is lehetséges

Csak hűteni, vagy hűteni és fűteni is kíván? *

Több válasz is lehetséges

{{inputs.megjegyzes == null ? '0': inputs.megjegyzes.length}}/2000

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Kapcsolódó dokumentumok