Ugrás a tartalomra

Napelemes rendszerek

az ELMŰ-ÉMÁSZ szakértelmével

Csökkenteni szeretné otthona energiaköltségeit, vagy a tiszta energia révén szeretne hozzájárulni egy fenntartható jövő megteremtéséhez? Ránk biztosan számíthat! Ismerje meg a napelemes rendszer előnyeit és tudjon meg többet szolgáltatásainkról!

Miért érdemes napelemes rendszert választania?

  • Egy körültekintően megtervezett és megfelelően méretezett napelemes rendszer a háztartás teljes áramigényének kielégítésére alkalmas lehet, így gyakorlatilag kiválthatja áramszámláját.
  • A napelem hatékonyan és környezetkímélő módon állít elő elektromos áramot, így használatával Ön sokat tehet bolygónk jövőjéért, ráadásul jelentősen csökkentheti háztartása energiaköltségeit, kinullázhatja villamosenergia-számláját.
  • Hosszú távú beruházásként a befektetett tőke a tervezett élettartamon belül megtérül, miközben a napelemes rendszer növeli ingatlanja értékét.

Miért az ELMŰ-ÉMÁSZ?

Hosszú távon megbízható, korszerű berendezéseket és professzionális kivitelezőt keres? Személyre szabott rendszert szeretne teljes körű ügyintézéssel? Válassza kulcsrakész napelemes megoldásunkat!

  • A telepítéshez szükséges valamennyi előkészítő feladatot elvégezzük a tervezéstől a komplett kivitelezésig.
  • Ügyfeleinknek csúcstechnológiát képviselő, egyedileg bevizsgált és magas minőségellenőrzésen átesett napelem paneleket kínálunk. Hagyományos rendszereinket a kiváló ár-érték arányú Growatt inverterrel, míg okos rendszereinket SolarEdge inverterrel telepítjük.
  • Termékeinkre 10 év termékgaranciát és 25 év teljesítménygaranciát biztosítunk, hogy rendszerünk évtizedeken át megbízhatóan szolgálja az Ön kényelmét.
  • Professzionális műszaki hátterünket 125 év szakértelmével garantáljuk az Ön számára.
  • Finanszírozási kérdésekben is megoldást nyújtunk, napelemes rendszerét díj- és kamatmentes részletre, egyéb felmerülő díjtételek nélkül is megvásárolhatja. A szerződéses összeg bármikor, és bármekkora mértékben elő-, illetve vég-törleszthető.
 

Felkeltettük érdeklődését?

Kérjen kapcsolatfelvételt egyszerűen és kényelmesen az alábbi űrlap kitöltésével,
és kollégánk rövid időn belül megkeresi Önt a megadott elérhetőségeken.

 

Kapcsolatfelvételi adatok

Telepítés helyszíne

Kapcsolatfelvétel kérés célja *

{{inputs.megjegyzes == null ? '0': inputs.megjegyzes.length}}/2000

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. Amennyiben az adatok megadása során bármi hozzáfűznivalója lenne, kérjük a „Megjegyzés” rovatban jelezze ezt számunkra. Szívesen fogadjuk észrevételeit, javaslatait is.

Kapcsolódó dokumentumok