Ugrás a tartalomra

Napelemes rendszerek kisvállalkozásoknak

az ELMŰ-ÉMÁSZ szakértelmével

Állami támogatás napelemre kis- és középvállalkozásoknak!

Tisztelt Érdeklődő!

Tájékoztatjuk, hogy a GINOP 4.1.3-19 pályázat keretén belül a támogatási kérelmek beadási lehetősége 2020.04.27. 12:00 órától átmenetileg szünetel.

https://www.palyazat.gov.hu/-tjkoztat-a-napelemes-rendszer-teleptsnek-tmogatsa-mikro-kis-s-kzpvllalkozsoknak-cm-ginop-413-19-kdszm-felhvs-beadsi-lehetsgnek-tmeneti-szneteltetsrl

A GINOP– 4.1.3-19 pályázat keretén belül mikro – és kisvállalkozások számára lehetőség nyílt vissza nem térítendő támogatás mellett új napelemes rendszer telepítésére.

A támogatás összege minimum 1 millió Ft, maximum 3 millió Ft. A vissza nem térítendő támogatás mértéke maximum az összes elszámolható költség 100%-a lehet, azonban a napelemes rendszer elszámolható költsége nem haladhatja meg a beépített napelemek összesített névleges teljesítményére vetítetten a 200.000 Ft/kW értéket.

A projekten belül a minimum támogatható napelemes rendszerméret 5 kWp, de nem haladhatja meg a 15 kWp-et.

A rendelkezésre álló keret 23,92 milliárd forint, így ha eddig fontolgatta, most érdemes belevágni!

A támogatási kérelmeket 2020. szeptember 30. 12.00 óráig, vagy a forrás kimerüléséig lehet benyújtani. Ezen időszak alatt a támogatási kérelmek értékelése folyamatosan történik.

Amennyiben érdekli, hogy vállalkozása részesülhet-e az állami támogatásban, kérjük, adja meg adatait!

Kapcsolatfelvételi adatok

Telepítés helyszínére vonatkozó adatok (ahova a napelemes rendszert szeretné)

{{inputs.megjegyzes == null ? '0': inputs.megjegyzes.length}}/2000

Kérjük, válaszoljon néhány rövid kérdésre, hogy kiértékelhessük, az Ön vállalkozása pályázhat-e a támogatásra!

Tevékenységi kör meghatározása (TEÁOR szerint, a telepítési helyszínen ténylegesen végzett tevékenységek, három fő tevékenység felsorolandó)*
{{inputs.teaor == null ? '0': inputs.teaor.length}}/2000
{{inputs.tevBemutatas == null ? '0': inputs.tevBemutatas.length}}/2000

Sajnáljuk, a megadott adatok alapján nem nyújtható támogatás napelem rendszer telepítéséhez. Amennyiben pályázaton kívül szeretné napelemes ajánlatunkat kérni, a kapcsolatfelvételi gombra kattintva ezt megteheti.

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Amennyiben az adatok megadása során bármi hozzáfűznivalója lenne, kérjük a „Megjegyzés” rovatban jelezze ezt számunkra. Szívesen fogadjuk észrevételeit, javaslatait is.

Kapcsolódó dokumentumok