Ugrás a tartalomra

Tájékoztató beolvadásról

2022. szeptember 30. napjával az ELMŰ-ÉMÁSZ Energiakereskedő Kft. és az ELMŰ-ÉMÁSZ Energiaszolgáltató Zrt. jogutódlással beolvad az E.ON Energiamegoldások Kft.-be. A jogutódlással az E.ON Energiamegoldások Kft. átveszi az ELMŰ-ÉMÁSZ Energiaszolgáltató Zrt. 2021. szeptember 1-je előtti egyetemes szolgáltatáshoz kapcsolódó jogait és kötelezettségeit. Ezzel kapcsolatban Önnek nincs teendője.

2021. augusztus 31-ig felmerült ügyekben, továbbra is a megszokott elérhetőségek állnak Önnek rendelkezésre.
 

HMKE többlettermelés visszaigényléséhez kapcsolódó fizetési kérelmek


Amennyiben Ön 
2021. szeptember 1-jét megelőzően az ELMŰ-ÉMÁSZ Energiaszolgáltató Zrt. ügyfele volt, és háztartási méretű kiserőműve, illetve napelemes rendszere kapcsán többlet betáplálása keletkezett, amelyről visszaigénylést kíván benyújtani, tájékoztatjuk, hogy a benyújtandó nyomtatvány az ELMŰ-ÉMÁSZ Energiaszolgáltató Zrt. E.ON Energiamegoldások Kft.-be való beolvadásával 2022. október 1-jétől megváltozott:

 

Kérjük, hogy nyomtatványát az E.ON Gazdasági Szolgáltató Kft., 9701 Szombathely, Pf. 8. címre postázza.

 

Kérjük, hogy minden esetben ellenőrizze a fejlécben szereplő adatait, adja meg e-mailes és telefonos elérhetőségeit, adóazonosítóját és bankszámlaszámlát, mert enélkül nem tudjuk a kifizetést teljesíteni.

 

Felhívjuk figyelmét, hogy az elszámolószámla/végszámla kiállításától számított 3 éven belül jogosult a visszaigénylésre.

 

HMKE többlettermelés visszaigénylés 2022. október 1-jétől