Ugrás a tartalomra

EnergiApp

Töltse le és ismerje meg legújabb mobilalkalmazásunkat!

Ha Ön az ELMŰ-ÉMÁSZ egyetemes szolgáltatásban lévő ügyfele, áramszolgáltatáshoz kapcsolódó ügyeit a Társaságcsoport hivatalos mobilalkalmazásának segítségével is elintézheti.

 

Fényképes mérőállás bejelentés

 

Elektronikus számla

 

Előrefizetős mérő feltöltése

 

Időpontfoglalás

Töltse le és ismerje meg az ELMŰ-ÉMÁSZ hivatalos mobilalkalmazását, amelyet az Ön kényelme érdekében fejlesztettünk! Az applikáció segítségével – online ügyfélszolgálatunkhoz hasonlóan – bárhonnan és bármikor, pár perc alatt elintézheti az áramszolgáltatáshoz kapcsolódó ügyeit. Jelentkezzen be az online ügyfélszolgálatunkon is használt felhasználónevével és jelszavával, vagy regisztráljon néhány egyszerű lépésben!

Amennyiben rendelkezik már online ügyfélszolgálatunkon regisztrációval, úgy nem szükséges új regisztrációt készíteni, a belépéshez használja az ott megadott felhasználó nevét és jelszavát.

 
 
 
 
 
 

Fényképes mérőállás bejelentés

A fényképes mérőállás bejelentéssel kiválthatja a leolvasó általi leolvasást. Az applikáció segítségével beküldheti villanyórája aktuális mérőállását, megtekintheti a korábban rögzített mérőállásait, ezáltal mindig tisztában lehet a fogyasztás mértékével, valamint lehetősége van számlái letöltésére, aktuális egyenlegének lekérdezésére és számlái online, bankkártyával történő kiegyenlítésére.

 

Elektronikus számla

Igényelje elektronikus számla szolgáltatásunkat, és kezelje számláit kényelmesen, és gyorsan. A továbbiakban az applikáción vagy az online ügyfélszolgálatunkon tekintheti meg e-számláit, amelyek elkészültéről minden esetben e-mailt küldünk, így nem kell a kézbesítésre várnia.

 

Előrefizetős mérő feltöltése

Előrefizetős mérőjét akár otthonából is, néhány kattintással feltöltheti. Önnek csak a feltöltés összegét kell kiválasztania és jóváhagynia, majd az összeget bankkártyával kiegyenlítenie. A sikeres fizetés visszaigazolása után néhány perc múlva megkapja a feltöltőkódot.

 

Időpontfoglalás

Mostantól egyszerűen tud időpontot foglalni, amennyiben személyes ügyintézésre van szüksége. Az iroda és az ügytípus megadása után megjelenítjük a kiválasztott iroda szabad időpontjait, melyekből szabadon kiválaszthatja az Önnek megfelelőt. A foglalása adatait is megtekintheti, módosíthatja, vagy lemondhatja az applikáción keresztül.

Ügyfélszolgálat-kereső

Ügyfélszolgálat-keresőnkkel azonnal megtalálhatja az Önhöz legközelebb eső ügyfélszolgálati irodánkat. Kényelme érdekében, amennyiben a helymeghatározás funkció engedélyezve van, automatikusan felajánljuk a legközelebbit, sőt segíti megtervezni az irodába a legoptimálisabb útvonalat.

Telefonos ügyfélszolgálat

Ha pedig élőszóban beszélne az ELMŰ-EMÁSZ ügyfélszolgálati munkatársainkkal, egy gombnyomással indíthat telefonhívást a Call Centerünk felé. Az alkalmazásunkat folyamatosan fejlesztjük, így hamarosan újabb funkciókkal bővül az intézhető ügyeik listája.

Adatmódosítás

Az alkalmazás lehetővé teszi regisztrációs adatai módosítását is, így megváltoztathatja jelszavát, új e-mail címet adhat meg, rögzítheti új telefonszámát, illetve új fogyasztási helyeket is hozzáadhat profiljához.

Kapcsolódó dokumentumok