Ugrás a tartalomra

SimplePay

Még kényelmesebben fizethet az OTP SimplePay fizetési megoldásaival!

Társaságunknál bevezetésre került az OTP SimplePay online fizetési rendszer

A SimplePay online fizetési megoldást nyújt: Ügyfeleink egyszerűen és biztonságosan, a SimplePay felületén fizethetik ki villamosenergia számlájukat. Internetes fizetés közben a SimplePay opciót választva, majd a bankkártya adatokat megadva egyenlítheti ki számláját. A felhasználó kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a SimplePay folyamatosan figyeli a tranzakciókat, így garantálva az online fizetési folyamat biztonságát.

Emellett, a korábban már megszokott fizetéshez kapcsolódó kényelmi funkciók is beállíthatók, amelyről mellékelve megtalálja részletes tájékoztatónkat.

Változások az online fizetés folyamatában

Tájékoztatjuk, hogy 2020. november folyamán több magyarországi bank is bevezeti az erős ügyfél-hitelesítést az internetes bankkártyás vásárlások jóváhagyására. Ezt követően azoknál az ügyfeleknél, akik azonosítás céljából már megadták mobiltelefonszámukat a bank részére, előfordulhat, hogy több lépésben kell megerősíteniük, hogy valóban ők az internetes vásárláshoz használt betéti- vagy hitelkártya birtokosai. Kérjük, hogy kérdés esetén szíveskedjen egyeztetni számlavezető bankjával, mivel a fizetéshez szükséges banki azonosítás - a telefonszám, illetve az esetleges banki telekód megadása és lépései - bankonként eltérőek lehetnek. A számlavezető banknál rögzített telefonszám frissítése és megerősítése azért fontos, mert az Európai Unió előírásainak megfelelően 2021. január 1-től már csak így tudnak európai kereskedőtől bankkártyával vásárolni az interneten.

Kapcsolódó dokumentumok