Ugrás a tartalomra

Ügyfélszolgálati irodák

Személyes ügyintézési lehetőségek

2021. április 9-től kinyitnak ügyfélszolgálati irodáink

Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy a védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának első fokozatáról szóló 144/2021. (III. 27.) Kormányrendelettel összhangban a személyes ügyfélszolgálatok 2021. április 9-én a megszokott nyitvatartási rend szerint újra kinyitnak. 

Köszönjük türelmüket!

Biztonsági szabályok az ügyfélszolgálatokon

Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy állandó és fiókirodáink csak az alábbi biztonsági intézkedések betartásával:

  1. 484/2020. (XI.20.) kormányrendelet értelmében az iroda területén száját és orrát folyamatosan takarja el maszkkal (orvosi, munkavédelmi, illetve textil vagy más anyagból készült maszkkal).
  2. Használja a kihelyezett kézfertőtlenítőt és tartson legalább 1,5 méter távolságot az ügyfelektől és az ügyintézőktől.
  3. Csak előzetes időpontfoglalással tudjuk fogadni Ügyfeleinket a foglaláskor megadott ügyben. Egy időponttal egy ügy intézésére van lehetősége 20 perc időtartamban.
  4. Pontosan és egyedül érkezzen, fényképes igazolvánnyal (pl.: személyi igazolvány, útlevél), ha más nevében jár el, akkor meghatalmazás is szükséges.
  5. Amennyiben felmerül a koronavírus-fertőzés gyanúja, az ügyintézés megszakításra, az iroda pedig bezárásra kerül. Újranyitás csak a teljes fertőtlenítés után lehetséges.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a maszk nélküli, vagy a maszkot helytelenül viselő ügyfelet nem áll módunkban kiszolgálni, és ellene szabálysértési eljárás indítható.

Kérjük, hogy az alábbi ügyek intézésére elsősorban továbbra is digitális csatornáinkat válassza:

- mérőállás rögzítése,
- előre fizetős mérő feltöltése,
- számlamásolat és csekk kérése.

Kérjük és javasoljuk, hogy amennyiben lehetséges, akkor elsősorban a telefonos és online ügyfélszolgálatunkat vegyék igénybe. 

Együttműködésüket és megértésüket köszönjük.

Időpontfoglalás

A személyes ügyintézéshez online ügyfélszolgálatunkon keresztül, az EnergiApp mobilapplikáción, illetve telefonon lehet időpontot igényelni.

Címváltozások

Az alábbi ügyfélszolgálati irodák új címe a következő:

  • A pilisvörösvári ügyfélszolgálati fiókiroda új helyszínre költözik. 2021. április 12-én hétfőn még a régi címen, 2021. április 16-tól péntektől, már az új címen, 2085 Pilisvörösvár, Fő út 12. sz. alatt lesz elérhető.
  • A csepeli állandó ügyfélszolgálati iroda új helyszínre költözik, emiatt 2021. február 26-án, pénteken és 2021. március 1-én, hétfőn zárva tart. Nyitás: 2021. március 2-án 8 órakor. Új címe: Pesterzsébet, 1204 Budapest, Ady Endre utca 90-92.
  • A ráckevei ügyfélszolgálati fiókiroda új helyszínre költözik. 2021. március 1-től, hétfőtől, már az új címen, 2300 Ráckeve, Móricz Zsigmond út 1-9. sz. alatt található.

Személyes ügyintézéshez szükséges azonosító iratok

  • a személyazonosságot igazoló okmányra (pl.: személyi igazolvány, vezetői engedély vagy útlevél és lakcímkártya);
  • meghatalmazásra, abban az esetben, ha nem a szerződött, vagy szerződni kívánó ügyfelünk jár el. 

Ügyfélszolgálati irodakereső

Az utolsó ügyfél fogadása a nyitvatartási idő vége előtt 10 perccel történik. Ügyfélszolgálati irodáinkon csak bankkártyás befizetés lehetséges az ügyfélfogadási idő végéig.

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező

{{officeDetails.officeName}}

Cím:

{{officeDetails.address}}

Nyitvatartás:

Speciális nyitvatartási információk:

{{holiday.date | date:'yyyy. MM. dd'}}. {{holiday.isOpen ? "Nyitva:" : "Zárva"}} - {{holiday.description}}

Leterheltség:

Leterheltség:

minimális
alacsony
közepes
magas

Kapcsolódó dokumentumok