Ugrás a tartalomra

B GEO

Fűtsön olcsóbban a megújuló energiával!
A hőszivattyú az egyik leginkább környezetbarát, energiát hasznosító berendezés, mellyel fűthet, hűthet, melegvizet állíthat elő.

Hatékony megoldás: 1 kW villamos-energia felhasználásával 3-6 kW fűtés teljesítményt llítható elő, típustól függően!

B GEO: Kedvező áramtarifa a hőszivattyú működtetéséhez

A B GEO tarifa esetében a berendezés vezérelt áramkörhöz kapcsolódik, amely naponta legalább 20 óra üzemidőt biztosít a hőszivattyú számára, 2x maximum 2 óra megszakítással. (Egy megszakítás nem lehet hosszabb 2 óránál, és két megszakítás között minimálisan 2 óra felfűtési idő áll rendelkezésre.)

A csatlakozási érték maximum 3 x 80 A lehet.

Önnek ajánljuk

A Társaságunk „B-GEO” tarifája az ELMŰ-ÉMÁSZ szolgáltatási területén, kizárólag ELMŰ-ÉMÁSZ kereskedelmi szerződéssel érhető el, egyetemes szolgáltatásban és versenypiacon egyaránt.

A jogosult berendezések vizsgálata az EN 14511 európai ajánlás alapján történik, az alábbi értékek alapján:

A berendezésnek -15°C külső hőmérséklet mellet még 100%-osan tudnia kell fűteni.

Díjszabás

A B GEO tarifa díjairól egyetemes szolgáltatásra jogosult ügyfeleink a honlapunkon tájékozódhatnakversenypiaci ügyfeleink pedig az ügyfélszolgálaton.

Amit a tarifa igényléséről tudni érdemes

  • A kedvezményes tarifa kizárólag szakaszosan is biztonságosan üzemeltethető hőszivattyú berendezés villamos energia ellátására használható.
  • A hőszivattyú bekötését a vezérelt elosztó hálózati áramkörre állandó jelleggel rögzített módon, nem dugaszolhatóan kell elvégezni. Más berendezés üzemeltetése erről a csatlakozásról szerződésszegésnek minősül.*
  • A felhasználó a vételezéshez szükséges mérőhely kialakítást a MEE VET által regisztrált vállalkozókkal köteles kiépíttetni.
  • Csak olyan berendezés helyezhető üzembe, amely teljesíti az ELMŰ-ÉMÁSZ által rögzített műszaki megfelelőségi követelményeket.

*A szerződésnek megfelelő használatot az elosztó engedélyes jogosult ellenőrizni. Szerződésszegés esetén a kedvezményes tarifa alkalmazása megszűnik és a felhasznált villamos energia árát, valamint az elosztói díjakat a kereskedő jogosult a normál tarifának megfelelő díjakkal – visszamenőlegesen – kiszámlázni.

Kapcsolódó dokumentumok