Ugrás a tartalomra

1 260 000 Ft-os napelemes rendszer ajándékba

BMW i3 Solar Edition modell vásárlása esetén

Kedves leendő Ügyfelünk!

Ezúton is gratulálunk BMW i3 Solar Edition gépjárművének megrendeléséhez!

Örömünkre szolgál, hogy a BMW aktuális promóciója keretében Ön nemcsak a tisztán elektromos hajtás révén, de kulcsrakész napelemes rendszerünk segítségével is hozzájárulhat egy fenntartható jövő megteremtéséhez.

Tevékenységünk során kiemelt jelentőséget tulajdonítunk a fenntartható villamosenergia-ellátás biztosításának, nagy hangsúlyt fektetünk a környezetbarát technológiák és innovatív megoldások használatára. Különösen fontosnak tartjuk a korszerű decentralizált energia megoldások és termékek hazai népszerűsítését.

Kapcsolatfelvétel kérése

Annak érdekében, hogy a napelemes rendszer telepítéséhez szükséges előkészületeket megtehessük, kérjen kapcsolatfelvételt egyszerűen és kényelmesen az alábbi űrlap kitöltésével. Kollégánk 2 munkanapon belül megkeresi Önt a megadott elérhetőségeken a további teendőkkel kapcsolatban.

Kapcsolatfelvételi adatok

Telepítés helyszíne

{{inputs.megjegyzes == null ? '0': inputs.megjegyzes.length}}/2000

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. Amennyiben az adatok megadása során bármi hozzáfűznivalója lenne, kérjük a „Megjegyzés” rovatban jelezze ezt számunkra. Szívesen fogadjuk észrevételeit, javaslatait is.

Kapcsolódó dokumentumok