Ugrás a tartalomra

Fontos felhívás

Tisztelt Pályázók és Álláskeresők!

Az ELMŰ-ÉMÁSZ mindent elkövet annak érdekében, hogy hozzájáruljon az új koronavírus további terjedésének megelőzésére tett kormányzati lépésekhez. Célunk, hogy ügyfeleink, munkatársaink, partnereink és hozzátartozóik egészségét megóvjuk, ugyanakkor szolgáltatásaink biztonságát és minőségét garantáljuk a kihirdetett veszélyhelyzet idején is. Ennek érdekében számos olyan intézkedés történt, amely hatással lehet a toborzás-kiválasztási folyamatra és annak átfutási idejére.

Tájékoztatjuk, hogy a kialakult helyzet miatt a pályázatokra történő visszajelzés és a kiválasztás átfutási ideje a megszokottól hosszabb időt vehet igénybe, továbbá új eszközök bevonását (videó interjúk szervezése) tette szükségessé. Néhány már meghirdetett pozíció esetében a pályáztatást – további intézkedésig - felfüggesztjük. Az érintett jelölteket munkatársaink e-mailben tájékoztatják.

Kérjük, kísérjék figyelemmel meghirdetett álláslehetőségeinket annak érdekében, hogy a korlátozások felfüggesztését követően mihamarabb kapcsolatba léphessünk.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Üdvözlettel,

az ELMŰ-ÉMÁSZ HR csapata