Ugrás a tartalomra

Gyakori kérdések

A jelentkezéssel kapcsolatban

Ha Ön valóban érdeklődik az ELMŰ-ÉMÁSZ iránt, akkor igen, mert ha figyelemmel kíséri a hírlevél információit, a karrierportál látogatása nélkül is értesülhet új álláshirdetéseinkről.
Az adatbázisban való megjeleníthetőség miatt szükséges, hogy kövesse az általunk megadott adatstruktúra kitöltését. Emellett adunk lehetőséget "Egyedi önéletrajz" feltöltésére, melyet az ezzel azonos elnevezésű menüpontban tud megtenni regisztrációt követően az adatlapján.

A karrierportálunkon újonnan történő regisztráció esetén az Ön által megadott információk ellenőrzését követően visszajelzést küldünk Önnek e-mailben regisztrációja elfogadásáról.

Amennyiben jelentkezését konkrét állásra nyújtotta be, minden esetben értesíteni fogjuk pályázatának elbírálásáról, illetve a kiválasztási folyamat során történő minden további lépésről. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kiválasztási folyamat - különösen sok jelentkező esetén - hosszabb időt vehet igénybe.

Minden meghirdetett munkakör esetén megjelöljük, hogy melyik cégünk pozíciójáról van szó.

Minden alkalommal, mielőtt elhagyja a felületet, fontos, hogy ellenőrizze, hogy státuszát a kívánt állapotban hagyta-e. Ezt a regisztrációs adatlapján teheti meg az „Aktiválás” menüpontra kattintva.

Akkor is aktív státuszban kell lennie, ha jelentkezni kíván egy éppen meghirdetett állásra.

Válassza az inaktív státuszt akkor, ha nem szeretné, hogy aktuális álláskínálattal keressék meg munkatársaink, de adatait a rendszerben kívánja tartani.

A ELMŰ-ÉMÁSZ való jelentkezés egyetlen és kizárólagos módja az ELMŰ-ÉMÁSZ karrierportálon történő regisztráció.
A hirdetésben jelöljük, hogy milyen szintű idegennyelvtudást várunk el a különböző pozíciókhoz.
Nem kötelező, ha az adott pozícióhoz szükséges, akkor erre az álláshirdetéseinkben utalást talál. Ebben az esetben kérjük, hogy idegen nyelvű önéletrajzát töltse fel az „Egyedi önéletrajz feltöltése” menüpontban.
Technikai probléma esetén kérjük, a probléma pontos leírását jelezze a kapcsolat oldalon található email címre írva és mindent megteszünk a hiba elhárításáért.
Igen, ennek semmi akadálya. A jelentkezéseket egymás után küldheti el, vagy az állásajánlatokat megjelölheti, és később egyszerre elküldheti a jelentkezéseit.