Ugrás a tartalomra

Képzés-fejlesztési megközelítésünk

Vállalatunk stabil és versenyképes működéséhez biztosítjuk szakmai ismereteid és kompetenciáid naprakészen tartását és folyamatos fejlesztését. Az ELMŰ-ÉMÁSZ-nál hisszük, és nap, mint nap megéljük, hogy munkatársaink szakértelmének fejlesztése vállalatunk sikerességének elengedhetetlen feltétele.
Képzési és fejlesztési megközelítésünkben a 70:20:10 modellt alkalmazzuk, melyen keresztül a folyamatos tanulást és fejlődést a mindennapokba integráljuk:

Munkavégzés közbeni fejlesztés: 70%

A munkavégzés közbeni fejlesztésnek többszörös hatása van a munkatársak teljesítményre, mint a formális képzéseknek, ezért a munkavállalóink tudásuk 70 százalékát a mindennapi munkájuk során gyűjtött gyakorlati tapasztalatok révén szerezhetik meg. 
Alkalmazott módszereink közé tartozik pl. a szakmai beillesztési program, beillesztési támogató, vagy éppen a munkavégzés közbeni megfigyelés és azonnali visszajelzés kultúrája.

Munkaközi kapcsolatokon keresztüli fejlesztés: 20%

Képzési-fejlesztési megoldásaink második csoportjába az egymástól való, ún. szociális tanulás tartozik. Az egymástól való tanulás természetes folyamatát újszerű módszertanok használatával – mint például a team- és egyéni coaching, mentoring, action learning - ötvözzük és segítjük.

Munkavégzésen kívüli formális képzés: 10%

A formális képzés, például a tréningek vagy az e-learning, egy kisebb, de mégis nagyon jelentős részt alkot. A formális képzéseket tervezetten, éves képzési igényfelmérést követően kialakított képzési tervek mentén valósítjuk meg. A felmerült képzési szükségleteket, igényeket 3 csoportba soroljuk, megvalósításukat eszerint priorizáljuk:
1: Üzleti stratégia megvalósításához elengedhetetlen és/vagy jogszabály által előírt képzések 
2: Hatékony működés fejlesztéséhez szükséges képzések
3: Egyéni fejlesztési célokat támogató képzések