Ugrás a tartalomra

Közösségi élet

Sport

Budapesten működik a Budapesti Elektromos Sportegyesület, ahol Te is sokféle szabadidősportot tudsz kipróbálni:

Szakosztályok: asztalitenisz, evezés, kézilabda, labdarúgás, teke, tenisz, természetbarát, vitorlás
Uszoda: úszás, vízilabda, aquafitness
Jóga
Küzdősport
Rekreáció: masszázs, szauna

Vitorlás telephelyünk Alsóörsön kínálja vitorlás programjait és gyermektáborait.
Vidéki kollégáink sportolását koordinátorainkon keresztül támogatjuk.

Sportnapok

A Sportnapokat nyaranta egy teljes hétvégén – péntektől vasárnapig – rendezzük meg. Az évente más helyszínen megrendezett hétvégére bárki jelentkezhet, akinek van kedve, érzéke, elszántsága egy kis mozgásra. A munkatársakon kívül családtagokat is szeretettel várunk a versenyekre.

Vitorlás Napok

Minden évben a nyár folyamán két alkalommal Alsóörsi vízi sporttelepünkön vitorlás nyílt napokat rendezünk. A résztvevők egy jó hangulatú, egész napos program keretében közösen ismerkedhetnek meg a vitorlázással.

Sárkányhajó

Anyavállaltunk, az Innogy minden évben megrendezi nemzetközi sárkányhajó versenyét, melyet az utóbbi négy évben sorozatosan az ELMŰ-ÉMÁSZ csapata, a Sárkányesszencia nyert meg. Az elmúlt években ez az esemény egy, az egész társaságra kiterjedő népszerű fesztivállá fejlődött, kiegészítő programokkal, egyre több résztvevővel és látogatóval.

Zenekar

Céges zenekarunk, a LIGHTS UP!, ahol vezetők és munkatársak zenélnek együtt. Rendszeresen profi minőségű és remek hangulatú koncerteket adnak, illetve vállalati rendezvényeinken játszanak.