Ugrás a tartalomra

enHome

Napenergia a jövőből – kompromisszumok nélkül

Az enHome az ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport üzletágaként az ország teljes területén kínál megújuló energiaforrásokra alapozott energetikai megoldásokat.

Elsődleges célunk a helyben történő, úgynevezett decentralizált energiatermelés hazai elterjesztése, tevékenységünk fókuszában a napelemes rendszerek értékesítése áll.

Tevékenységünk során nagy hangsúlyt fektetünk az innovatív technológiákra. Szakembereink folyamatosan nyomon követik a fogyasztói igények és a piac változásait, ezáltal mindig az elérhető legkorszerűbb berendezéseket és eljárásokat alkalmazhatjuk.

Úttörő szerepet kívánunk játszani a decentralizált energiatermelés és a napelemes megoldások hazai piacán. Stabil nagyvállalati hátterünk, valamint felkészült kollégáink révén minden feltétel adott ahhoz, hogy a napelemes technológiákat minél szélesebb körben elérhetővé tegyük.

Amennyiben csökkentené otthona energiaköltségeit, vagy a tiszta energia révén szeretne hozzájárulni egy fenntartható jövő megteremtéséhez, ránk biztosan számíthat. Amit kínálunk: kulcsrakész napelemes megoldások, magas minőségi színvonal, gördülékeny, „egykapus” ügyintézés, hosszú távú garancia.