Adomány a Magyar Gyermekmentő Alapítványnak

A Magyar Gyermekmentő Alapítvány kapta az ELMŰ-ÉMÁSZ Ügyfélszolgálati Kft. 650 ezer Ft értékű adományát, amelyet az alapítvány hordozható lélegeztető gép vásárlására fordított.

A Társaság minden évben cégen belüli gyűjtést szervez – a karácsonyi party keretein belül - jótékonysági célokra. A dolgozók által felajánlott forintokat a vezetőség kiegészíti, az így kapott összeget pedig minden alkalommal eljuttatják egy olyan alapítványnak, amit a munkatársak szavazás útján választanak ki.

Ezúttal is házon belüli online szavazás formájában dőlt el, ki kapja az adományt. Az ünnepélyes átadásra a vírushelyzet és az alapítvány elfoglaltságai miatt csak most kerülhetett sor. Az eseményen Domány Csilla és Jámbor Mária kolléganőink vettek részt.

A helyszínen riadókészültségben lévő két mentőorvos és az alapítvány titkára nagy örömmel fogadták az adományt, és megmutatták munkatársainknak Ford Mondeo típusú mentőautójukat, valamint az újonnan vásárolt hordozható lélegeztető gépet.