Élesben üzemel a bankkártyás fizetés töltőpontjainkon

Ahogy korábban jeleztük, 2019. augusztus 1-től a saját tulajdonú nyilvános elektromosautó-töltő pontjainkon, befejezve a tesztidőszakot, egységesen 99 Ft/kWh áron lehet tölteni, bankkártyás fizetés ellenében. A fizetési módot a töltőaljzat mellett elhelyezett matrica (VISA/Mastercard jel) jelzi.

A fizetési megoldás teljes mértékben digitális, a fizetés az eCharge+ applikációban rögzített bankkártyával történik. Az eCharge+ applikációt a felhasználói visszajelzések alapján folyamatosan fejlesztjük, kérjük, engedélyezzék a rendszeres frissítéseket. A zökkenőmentes használat érdekében az applikáció előző, „eCharge” elnevezésű verzióját kérjük, töröljék telefonjukról.

Az elszámolórendszer a töltés megkezdésekor egyszeri 9 000 Ft összeget zárol az érintett bankszámlán. A töltést követően a fel nem használt összeg automatikusan újra elérhetővé válik (erről nem feltétlenül küldenek újabb értesítést a bankkártya kibocsátók). A fizetésről az ügyfelek a töltést követően pár percen belül bizonylatot kapnak az applikáción keresztül.

Az áfás számla igényüket ügyfeleink a korábbiaktól eltérően már applikációban jelezhetik, a számlát a töltéstől számított 15 napon belül megküldjük az applikációban rögzített email-címre.

Az önkormányzati és üzleti partnereinkkel (bevásárlóközpontok, üzletházak, stb...) közösen telepített töltők esetében továbbra is a partnereinkkel közösen alakítjuk ki a töltési feltételeket és a fizetés / árazás módját.