Az #ELMŰ_ÉMÁSZ_Segít pályázat első, májusi körének eredménye

Örömmel számolunk be a közhasznú alapítványoknak meghirdetett új pályázati lehetőségünk első, májusi körének eredményéről.
Új pályázatunk célja, hogy olyan közhasznú alapítványokat támogassunk, amelyek az új koronavírus járvány következtében még inkább hátrányos helyzetbe került csoportok, például nehéz körülmények között élő gyermekek vagy idősek számára nyújtanak hatékony segítséget. Az ELMŰ és az ÉMÁSZ területén is, 3 hónapon – 2020. május-július – keresztül, havonta 2-2 programot tudunk támogatni egyenként 500 ezer Ft-tal.

Az új pályázattal a külső reputációnk további javítása mellett célunk munkatársaink motiváltságának és elkötelezettségének erősítése is, ezért a nyertes pályázatok kiválasztása a munkatársaink között lebonyolított szavazás révén történik.

Az első, májusi körben közel 1600 szavazat érkezett be a beküldött, érvényes pályázatokra. Örömmel számolunk be, hogy a szavazás eredményeként az ELMŰ területén az SOS-Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa és a Menedékház Alapítvány, az ÉMÁSZ területén pedig a Magyar Rákellenes Liga (Miskolci Szervezete) és a Miskolci Családokért és Segítőkért Alapítvány pályázatai részesülnek támogatásban. Gratulálunk a nyerteseknek!

Fontos, hogy azon pályázók, akik az első, májusi körben ugyan nem nyertek, de a pályázati anyagaikban vállalt feltételek továbbra is fennállnak, a következő hónapban újra lesz lehetőségük arra, hogy a legjobbak közé kerüljenek.