Az #ELMŰ_ÉMÁSZ_Segít pályázat júliusi körének eredménye

Örömmel számolunk be a közhasznú alapítványok számára májustól meghirdetett pályázati lehetőség harmadik, júliusi körének eredményéről.
Pályázatunk célja volt, hogy olyan közhasznú alapítványokat támogassunk, amelyek a koronavírus járvány következtében még inkább hátrányos helyzetbe került csoportok, például nehéz körülmények között élő gyermekek vagy idősek számára nyújtanak hatékony segítséget. Az ELMŰ és az ÉMÁSZ területén is, 3 hónapon – 2020. május-július – keresztül, havonta 2-2 programot tudtunk támogatni egyenként 500 ezer Ft-tal.

A pályázattal a külső reputációnk további javítása mellett célunk volt munkatársaink motiváltságának és elkötelezettségének erősítése is, ezért a nyertes pályázatok kiválasztása a munkatársaink között lebonyolított szavazás révén történt.

A harmadik, júliusi körben több mint 1100 szavazat érkezett a beküldött, érvényes pályázatokra. Örömmel számolunk be, hogy a szavazás eredményeként az ELMŰ területén a Pomázi Állatvédő és Állatsegítő Egyesület és a Minden Csepp Alapítvány, az ÉMÁSZ területén pedig a Tilma a Gyermekművészetért Közhasznú Alapítvány és a Szimbiózis a Harmonikus Együtt-létért Alapítvány pályázatai részesülnek támogatásban.

Gratulálunk a nyerteseknek!