Az #ELMŰ_ÉMÁSZ_Segít pályázat júniusi körének eredménye

Örömmel számolunk be a közhasznú alapítványoknak meghirdetett új pályázati lehetőségünk második, júniusi körének eredményéről.
Új pályázatunk célja, hogy olyan közhasznú alapítványokat támogassunk, amelyek az új koronavírus járvány következtében még inkább hátrányos helyzetbe került csoportok, például nehéz körülmények között élő gyermekek vagy idősek számára nyújtanak hatékony segítséget. Az ELMŰ és az ÉMÁSZ területén is, 3 hónapon – 2020. május-július – keresztül, havonta 2-2 programot tudunk támogatni egyenként 500 ezer Ft-tal.

Az új pályázattal a külső reputációnk további javítása mellett célunk munkatársaink motiváltságának és elkötelezettségének erősítése is, ezért a nyertes pályázatok kiválasztása a munkatársaink között lebonyolított szavazás révén történik.

A második, júniusi körben közel 1300 szavazat érkezett be a beküldött, érvényes pályázatokra. Örömmel számolunk be, hogy a szavazás eredményeként az ELMŰ területén a Kézenfogva Alapítvány és az Országos Egyesület a Mosolyért Közhasznú Egyesület az ÉMÁSZ területén pedig a GYERE Gyermekrehabilitációs Alapítvány és a Szív Hangja Közhasznú Alapítvány pályázatai részesülnek támogatásban. Gratulálunk a nyerteseknek!

Fontos, hogy azon pályázók, akik az első két körben ugyan nem nyertek, de a pályázati anyagaikban vállalt feltételek továbbra is fennállnak, a következő hónapban újra lesz lehetőségük arra, hogy a legjobbak közé kerüljenek.