Energiapiac & Menedzsment konferencia az ELMŰ-ÉMÁSZ szervezésében

Az ELMŰ-ÉMÁSZ szervezésében sikeresen lezajlott október 11-én az ősz egyik legnagyobb üzleti ügyfeleknek rendezett energiapiaci rendezvénye, az Energiapiac & Menedzsment konferencia.

A megrendezett esemény célja, hogy hírt adjunk a folyamatosan változó energiapiaci helyzetről, valamint bemutassuk a tágabb összefüggéseket és az aktuális folyamatokat, trendeket, saját újdonságainkat.

Szakmai konferenciánk helyszínét a Park Inn by Radisson hotel biztosította. Az esemény moderálására Szujó Zoltánt, újságíró, sportriporter, műsorvezetőt kértük fel.

A konferencia első felében Társaságunk Kereskedelmi Divíziójának vezetői és munkatársai tolmácsolásában kaptunk tájékoztatást az összefüggésekről és változásokról.

Az esemény résztvevőit a divízióért felelős igazgatósági tag, Koncz László úr köszöntötte néhány kulcsfontosságú üzenet megfogalmazásával. Ezt követően az Üzleti értékesítési igazgatóság új vezetője, Dr. Szabó László prezentációja volt hivatott megalapozni a konferencia szakmai részét az energiapiac alakulására ható, legfontosabb globális trendek sorba rendezésével és összefüggéseinek feltárásával, értelmezésével. Majd a villamosenergia- és gázárak alakulásáról, a soroksári akkumulátor telepről és a szeptember 1-től megalakult ELMŰ-ÉMÁSZ Solutions Kft. céljairól, termék- és szolgáltatáskínálatáról hallgathattak meg vendégeink rendkívül kompakt, fókuszált előadásokat a szakterületek vezetőitől és szakértő munkatársaitól.

A rendezvény második felében meghívott vendégelőadóinké volt a főszerep. Elsőként Pogátsa Zoltán, közgazdász, szociológus tartott előadást a gazdasági trendekről, majd egy pódiumbeszélgetés keretében megismerhettük Magyarország egyik legnagyobb befektetőjét, Varga Zoltánt, a Centrál csoport tulajdonosát. Végül, de nem utolsó sorban könnyedebb, ám annál jobban várt beszélgetésnek lehettek a meghívottak szem- és fültanúi, Michelisz Norbert lépett pódiumra, akit Szujó Zoltán faggatott az autóversenyzés titkairól.

Bízunk benne, hogy üzleti ügyfeleink ezúttal is számos hasznos információt és inspiratív gondolatot nyertek a konferencián elhangzottakból.