Ipar napjai kiállítás 2018

Az ELMŰ-ÉMÁSZ az Ipar Napjai kiállításon

A 2018. május 15-18. között, a Hungexpo Budapesti Vásárközpont területén megrendezésre kerülő Ipar Napjai kiállításon elektromosautó-töltő és intelligens közterületi világítási megoldásaival az ELMŰ-ÉMÁSZ is részt vett.

Az Ipar Napjai Kiállítás Magyarország legnagyobb ipari/B2B expója, az eseményen minden olyan kulcsfontosságú ágazat képviselteti magát, amely jelentős szerepet játszik az ipari digitalizáció terjedésében.  Világmárkák, piacvezetők, kis- és középvállalkozások, számos ipari területen tevékenykedő cég jelenik meg itt – 18 országból összesen 310 kiállító.

Az esemény egy nagyszerű lehetőség az ELMŰ-ÉMÁSZ, mint vezető magyarországi e-mobilitási megoldás szolgáltató, reprezentatív megjelenésére is, az e-töltők, okos oszlopok és IT back-end szolgáltatások bemutatása révén. A kiállításon való megjelenéssel az ELMŰ-ÉMÁSZ fő célja, hogy a töltőberendezések mellett a vállalati ügyfélkörrel megismertesse azokat az IT megoldásokat (elszámolás, számlázás, roaming), amelyek egy jövőbeli töltőhálózat üzemeltetése során feltétlenül szükségesek.

Az ELMŰ-ÉMÁSZ standján kiállításra kerülnek új fejlesztésű Korintosz okos oszlopaink, Eluminocity, eStation és eBox autótöltőink, illetve az érdeklődők további információkat kaphatnak kapcsolódó szolgáltatásainkról és az informatikai háttér technológiáról, így eOperate és eCharge alkalmazásainkról is. Vállalati ügyfeleink a helyszínen teljes körűen tájékozódhatnak és ajánlatot is kérhetnek műszaki megoldásainkra, illetve innovatív szolgáltatatásainkra.

A standunkról 3D scan technológiával készült interaktív bemutató segítségével Önök is betekintést nyerhetnek a kiállítás hangulatába. A termékinformációk a kék jelölőkre kattintva érhetők el.

A május 15-i nyitónapon Dr. Marie-Theres Thiell asszony, az ELMŰ-ÉMÁSZ Igazgatóságának elnöke is meglátogatta a standot, és sajtótájékoztatóján a társaság B2B kínálatában elérhető e-mobilitási megoldásokra, valamint piaci elképzeléseire összpontosított, továbbá beszámolt az ELMŰ-ÉMÁSZ sikeres töltőállomás-telepítési programjáról is.

Hangsúlyozta, hogy az ELMŰ-ÉMÁSZ e-mobilitási ajánlatai magába foglalják az informatikai háttér-szolgáltatásokat is, beleértve az energia- és számlázási megoldásokat is.