Ugrás a tartalomra

Óriásplakát ajándékba

Ajándék óriásplakát-felület csomag 3 lépésben!

Szeretné ajándék reklámmegjelenéssel bővíteni piacát? Ingyen megteheti 2020-ban is, a költségeket mi álljuk.

MIT KELL TENNIE EZÉRT?

Kösse meg az ELMŰ-ÉMÁSZ-szal 2020-ra szóló villamosenergia- vagy földgázvásárlási szerződését, garantálva a minimum 0,5 GWh/év fogyasztást villamos energia esetében, valamint az 1 GWh/év fogyasztást földgáz esetében.

Így a lehető legkedvezőbben megállapodott energiadíjak mellett biztonságban tudhatja cége energiaellátását. Emellett költségmentesen reklámozhatja vállalkozását!

MI VAN AZ AJÁNDÉKCSOMAGBAN?

Hatékony kommunikációt biztosító óriásplakát, mellyel nemcsak cége jó hírét öregbíti, hanem akár új megrendeléseket is szerezhet. Költségmentesen kipróbálhatja, hogy milyen haszonnal járhat vállalkozása számára egy kreatív közterületi reklámmegjelenés. Az Ön sikere a mi sikerünk is.

Az ELMŰ-ÉMÁSZ garantált szolgáltatást nyújt optimális áron 2019-ben is.

Kösse meg velünk szerződését 2019. január 1. és december 31. között (a promóció feltételeinek megfelelően) és ingyenes hirdetési felülettel jutalmazzuk.

1. AJÁNLATKÉRÉS

Személyesen vagy telefonon ügyfélmenedzser munkatársainktól, illetve az Áram Ajánlatkérés vagy Földgáz ajánlatkérés menüpontokban.

2. SZERZŐDÉSKÖTÉS

Kösse meg legkésőbb 2019. december 1-ig a 2020-ra szóló földgáz-, valamint 2019. december 31-ig a 2020-ra szóló villamosenergia-vásárlási szerződését!

3. AJÁNDÉKIGÉNYLÉS

Amennyiben éves energia fogyasztása eléri a fogyasztási minimum kritériumot – ez villamos energia esetében 0,5 GWh/év, földgáz esetében 1 GWh/év –, vállalkozása jogosulttá válik egy garantált óriásplakát-felület csomagra. Az erről szóló elektronikus levél útján megküldött értesítésünk kézhezvételét követően 30 napon belül van lehetősége arra, hogy jelezze felénk igényét az ingyenes óriásplakát-felület csomagra.
 

A csomag tartalmának pontos részleteiről a Részvételi szabályzat I. és II. számú mellékletében olvashat. A részletes részvételi szabályzat jelen weboldalon a Kapcsolódó dokumentumokban érhető el, illetve erről ügyfélmenedzser munkatársaink is készséggel adnak felvilágosítást.

 

A promóció időtartama: 

2019. január 1 – december 31.


Szerződjön és reklámozzon velünk!

 

Kapcsolódó dokumentumok