Ugrás a tartalomra

Zöld Partner program

Szeretné megújuló forrásból biztosítani nagyvállalata energiaigényeit? Az ELMŰ-ÉMÁSZ – egy a piacon egyedülálló együttműködési csomag keretében – már nagyvállalati ügyfelei számára is kínál megújuló forrásból származó zöld villamos energiát.

Ajánlatunk Önnek szól...

...ha Ön és vállalata elkötelezett a környezetvédelem és a megújuló energiaforrások felhasználása iránt.

A szolgáltatás lényege

A tarifa bázisa az EU-szabványok alapján kiállított úgynevezett Zölderedet-igazolás, amellyel a velünk szerződött nagyvállalati fogyasztók igazolhatják, hogy az általuk felhasznált villamosenergia-mennyiség részben vagy egészben megújuló forrásból származik.

Szerződött ügyfeleink a megvásárolt zöld áram eredetét Zölderedet-igazolás által tanúsíthatják. Ez a bizonyítvány egy olyan igazolás, amelyet az erre vonatkozó nemzetközi minősítéssel rendelkező cég az EU-szabványok alapján állít ki partnerünk részére.

De az ELMŰ-ÉMÁSZ nem egyszerűen csak zöld energiát kínál Önnek. Nem csupán zöld energiát, hanem zöld együttműködési csomagot kínálunk! Úgy alakítottuk ki zöld együttműködési csomagunkat, hogy azzal elősegítsük partnereink környezettudatos és energiatakarékos működését.

A Zöld Partner csomag két részből áll: egy szolgáltatási és egy kommunikációs csomagegységből.

Szolgáltatások az együttműködési csomagban

Zöldenergia-szolgáltatás és zöld számla

  • Teljes egészében megújuló energiaforrásból előállított villamos energia, mely eredetét az erre vonatkozó nemzetközi minősítéssel rendelkező cég által kiállított Zölderedet-igazolás igazolja.
  • Zöld számla: az ügyfél által opcionálisan választható az elektronikus, vagy a 100%-ban újrafeldolgozott papírra nyomott áramszámla.

Zöld kommunikációs támogatás: oklevél, PR-megjelenés

  • A szolgáltatáshoz kapcsolódóan kínált kommunikációs csomagunk egyik legfontosabb elemeként oklevelet állítunk ki ügyfelünk számára arról, hogy működéséhez megújuló forrásból származó villamos energiát használ. Az oklevelet bárhol kihelyezheti, felhasználhatja nyomtatott megjelenéseiben, hivatkozhat rá publikációiban.
  • Az ELMŰ-ÉMÁSZ anyagi támogatásával lehetősége nyílik egy magazinban történő PR-megjelenésre, melyben – az Önnel egyeztetett tartalom és illusztráció mellett – hírt adunk az együttműködésről, ügyfelünk felelős, fenntarthatósági elvek mellett elkötelezett vállalati működését fókuszba állítva.
  • Ugyanezen cikket megjelentetjük saját marketingkommunikációs kiadványunkban, a vállalatoknak szóló márkamagazinunkban, valamint weboldalunkon egyaránt.

Miért válassza a Zöld Partner csomagot?

  • Mert sokoldalú: Ön a megkötött villamosenergia-szerződés típusától függetlenül jogosult rá! A villamosenergia-szállítástól és -szerződéstől függetlenül rendelkezésre áll a Zöld Partner csomag, és a vele járó Zölderedet-igazolás.
  • Mert kényelmes: tetszés szerinti időszakra igényelhető! A Zölderedet-igazolás tetszőleges időtartamra, vagyis akár tört évre, vagy 1 évnél hosszabb időtartamra is igénybe vehető. Mi természetesen azt javasoljuk, hogy a hiteles kommunikáció érdekében váltsa teljes fogyasztását tartósan zöldre.
  • Mert praktikus: a szükséges mennyiséget ügyfelünk, Ön határozza meg! Könnyű, egyszerű és tervezhető. A Zöld Partner csomagot szinte tetszőleges, rögzített mennyiségű villamos energiára is igényelheti.

Mit kell tennie, hogy az ELMŰ-ÉMÁSZ ügyfeleként élhessen Zöld Partner csomagunkkal?

Semmi egyebet, minthogy keresse fel cége személyes ügyfélmenedzserét a további részletekkel kapcsolatban, vagy írjon a zoldpartner[AT]elmu-emasz.hu e-mail címre.