Ugrás a tartalomra

EnergiaNet

Szeretne naprakész lenni energiaügyeiben? Tervezze és ellenőrizze velünk villamosenergia-fogyasztását!

Önnek ajánljuk...

...ha szeretne hozzáférni minden olyan piaci, illetve közvetlen saját fogyasztási információhoz, amelyek segítik Önt energiafelhasználásának értékelésében és racionalizálásában, ezáltal energiavásárlási döntéseinek optimalizálásában.

Szolgáltatásunk lényege

Az ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport hat évvel ezelőtt a hazai energiaszektorban egyedülálló internetes alkalmazás használatára nyitott lehetőséget vállalati ügyfelei számára.

Az EnergiaNet nemcsak akkor számított a legkorszerűbb rendszernek, de folyamatosan lépést tartva az igények és informatikai lehetőségek fejlődésével, változásával, ma is az!

Segítség a döntő lépésekben

Az EnergiaNet fő célja, hogy segítségével – elsőként a hazai villamosenergia-szektorban – legfontosabb üzleti partnereink hozzáférjenek minden olyan piaci, illetve közvetlen saját fogyasztási információhoz, amelyek segítenek energiafelhasználásuk értékelésében és racionalizálásában, ezáltal energiavásárlási döntéseik optimalizálásában.

Regisztrált felhasználóink elemezhetik és akár le is tölthetik terhelési és fogyasztási, valamint számlázási adataikat, továbbá tájékozódhatnak az energiapiaci újdonságokról.

Az EnergiaNet 2.0 előnyei

  • Egyszerűen kezelhető felület;
  • Szerződéses adatok;
  • Folyamatosan frissülő energiapiaci hírek, piaci információk és exkluzív szakmai interjúk;
  • Villamosenergia-piaci tudástár hasznos linkekkel és jogszabályokkal;
  • Szakmai konferenciák előadásai;
  • Közvetlen ügyfélkapcsolat;
  • Kiegészítésképpen okostelefon-alkalmazás.

Pontos adatokkal az átfogó tudásért: terhelési és fogyasztási adatok elemzése

Folyamatosan – akár már másnaptól – elérhetők vállalata korábbi terhelési és fogyasztási adatai, jelleggörbéi, valamint statisztikái. Az adatok grafikus és táblázatos formában is megjeleníthetők, továbbá láthatóvá válnak számlainformációk és számlaképek.

Az adatokat Excel-formátumban is letöltheti, új funkcióként pedig a főoldalra is kitűzheti legfontosabb mérési pontjainak diagramjait.

Az alábbi kimutatások csupán ízelítőül szolgálnak, további részletekért kérjük, keresse fel weboldalunkat!

Az EnergiaNet demófelületén egy virtuális fogyasztó, a Példamutató Vállalat nevében kipróbálhatja a szolgáltatás valamennyi funkcióját.

Kérésére ügyfélmenedzsereink személyesen is bemutatják az EnergiaNet funkcióit és használatát. Bízunk benne, hogy a személyes tapasztalatok Önt is meggyőzik programunk előnyeiről, és hamarosan regisztrált felhasználóink között köszönthetjük!

Próbálja ki most!

Lépjen be a Példamutató Vállalat tesztfelületére az alábbi azonosítókkal: