Ugrás a tartalomra

Készen állunk, hogy közösen formáljuk a jövőt!

A kibővült E.ON Csoport az üzleti ügyfelek testreszabott megoldásaiért dolgozik

Az ELMŰ-ÉMÁSZ Energiakereskedő Kft. és az ELMŰ-ÉMÁSZ Energiaszolgáltató Zrt. az E.ON Hungária Csoport tagja lett. A cégbeolvadást követően az E.ON Hungária Csoport látja el a földgáz- és a villamosenergia versenypiaci szolgáltatásban lévő vállalati és lakossági ügyfeleket.

 

Teljes energiánkkal az ügyfeleinkért

Európa 13 országában vagyunk jelen és több mint 50 millió ügyfél számára kínálunk innovatív energetikai megoldásokat. Komplex energetikai szolgáltatások, áram- és gázelosztó hálózatok üzemeltetése, földgáz- és villamosenergia szolgáltatás, valamint a fenntartható, megújuló energia hasznosítása állnak tevékenységünk középpontjában.

78 ezer munkatársunk minden nap arra törekszik, hogy kényelmesebbé tegyük ügyfeleink életét. Elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság, az éghajlatvédelem és bolygónk jövője iránt, támogatjuk ügyfeleink fenntarthatósági transzformációját és céljait.

Magyarországon az E.ON Hungária Csoportnál több mint 6 ezer kiválóan képzett szakember dolgozik azon, hogy ügyfeleink minél magasabb szintű kiszolgálása, az ügyfélélmény növelése mellett folyamatosan biztosítsuk a stabil, megbízható energiaellátást is.

Az E.ON cégcsoport kiemelt figyelmet fordít a jövő fenntartható energiájának mindhárom üzleti területére: az energiahálózatokra, a megújuló zöld energiára és az ügyfeleinknek kínált komplex energetikai megoldásokra.

 

Fontos számunkra a fenntartható jövő

Amellett, hogy előremutató, fenntartható energetikai megoldásokat kínálunk ügyfeleinek, nemzetközi szinten vállalást tettünk arra, hogy 2030-ra felére csökkentjük károsanyag-kibocsátásunkat, 2050-re pedig karbonsemlegessé tesszük működésünket. E-flottánk, elektromos töltőhálózatunk és otthontöltési megoldásaink mind egy-egy fontos lépést jelentenek a zöld jövő felé vezető úton. Több mint 15 ezer napelemes ügyfelünk igazolja, hogy az E.ON Hungária Csoportra mindig számíthatnak a partnerek, ha megújuló energiáról van szó. Energiahatékonysági fejlesztési beruházásainkkal pedig fenntarthatóvá, zöldebbé és tervezhetőbbé tesszük ügyfeleink széndioxid-kibocsátás csökkentési céljait.

Hiszünk benne, hogy a sikereket közösségben, helyben tudjuk elérni, ezért Magyarországon együttműködünk jótékonysági szervezetekkel, sportági szövetségekkel és induló, jövőt építő vállalkozásokkal.

A változással kapcsolatban ügyfeleinknek teendője nincs, szerződésük fennállása és feltételei nem módosulnak.

Örömmel állunk rendelkezésére és bízunk abban, hogy Ön is az elégedett ügyfeleink közé tartozik majd!

Szeretnénk még felhívni a figyelmét arra, hogy a versenypiaci ügyfeleinknek biztosított elérhetőségeink 2022. március 1-től módosulnak.