Ugrás a tartalomra

Elektronikus számla

Legyen online áramügyekben is!

Az elektronikus számlázás elterjedésével a papír alapú bizonylatok folyamatosan háttérbe szorulnak, hiszen a jövő útja az elektronikus számlakezelés. Ennek legfőbb oka, hogy az elektronikus számlázás minden területen növeli a hatékonyságot.

A csökkenő papírfelhasználással nem csak hely takarítható meg, vagy az irodai költségek csökkenthetőek, hanem Földünk jövője szempontjából is fontos. A környezetvédelem és a társadalmi felelősségvállalás egyre több vállalatnál kiemelkedő fontosságú.

Már több tízezer elégedett ügyfelünk döntött az elektronikus számlázás mellett. Igényeljen e-számlát online ügyfélszolgálatunkon, és használja ki az ebből fakadó előnyöket!

A szolgáltatás lényege

Az elektronikus számla ugyanazokat a számlaadatokat tartalmazza, mint a hagyományos, nyomtatott számla, azzal a különbséggel, hogy kizárólag elektronikus formában kerül kiállításra. Megfelel az elektronikus számlára vonatkozó jogszabályi előírásoknak, elektronikus aláírással és a kiállítás időpontját hitelesítő időbélyegzővel rendelkezik, valamint elektronikus formában hiteles.

Az így kiállított számlák minden tekintetben megfelelnek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elvárásainak, ügyintézéskor igazolásként bármely hivatalos szerv elfogadja.

Az elektronikus számlák befogadásnak, kezelésnek és feldolgozásnak különösebb informatikai vagy szoftver igénye nincs.

Tegye még gördülékenyebbé és hatékonyabbá a számlákkal kapcsolatos ügyintézést!

Szabaduljon meg az irodát elárasztó papír alapú számlák okozta kellemetlenségektől, mellyel még környezetét is megóvhatja a felesleges papírfelhasználásától.

Szolgáltatásunkkal egy olyan korszerű, környezetkímélő számlázási megoldást kínálunk, amely:

  • Kényelmes, mert a számlák az ELMŰ-ÉMÁSZ Energiakereskedő Kft. online ügyfélszolgálatán keresztül bárhol és bármikor elérhetőek, megtekinthetőek és kiegyenlíthetőek. Így akár egyetlen felületen megvalósítható a számlák fogadása és tárolása;
  • Hatékony, mert az esedékes számla kiállításával egyidejűleg e-mailben értesítést küldünk, melyben a hiteles elektronikus számlát is mellékeljük. Így akár külső könyvelő cég számára is egyszerűen továbbítható;
  • Gyors, mert nincs postai kézbesítési idő, nem kell sorban állni a postán, a számla a kiállítást követően szinte azonnal látható az internetes felületen, amelyről a rendszer a regisztrált e-mail címre értesítést küld. Banki átutalással, csoportos beszedési megbízással vagy online bankkártyás fizetéssel is gondoskodhat azok .
  • Biztonságos, mert az online ügyfélszolgálat egyéni bejelentkezéssel érhető el, a számlákat ezen a felületen megőrizzük. Az érkező számlák nem keveredhetnek el, a régi számlák pedig rendszerezettek, visszakereshetőek, bármikor megtekinthetőek, és nyomon követhetőek;
  • Óvja a környezetet, mert a papírmentes számlakezelés környezetbarát megoldás. A szolgáltatás igénybevételével Ön is hozzájárul környezetünk védelméhez. A papírszámlák nem halmozódnak fel, tárolásukkal nem kell bajlódni;
  • Átlátható, mert a számlák egyszerűen kategorizálhatóak a számítógépes feldolgozás miatt. Ennek köszönhetően csökken az az idő, amit az iratok kezelésével szükséges tölteni;
  • Díjmentes, hiszen az online ügyfélszolgálati regisztráció, az e-számla szolgáltatás és a rendszer használata ingyenes.

Kapcsolódó dokumentumok