Ugrás a tartalomra

Előrefizetős mérő

Az előrefizetős mérő olyan fogyasztásmérő berendezés, amely a fogyasztást csak az ellenérték előzetes megfizetése esetén teszi lehetővé.

Az igénylés menete

Előrefizetős mérő kizárólag személyesen igényelhető ügyfélszolgálati irodánkban, a megfelelő nyomtatvány kitöltésével (Nyilatkozat előrefizetős mérő igényléséhez).

Az első feltöltőkód összegének beérkezését követően az elosztói engedélyes felszereli a mérőt. Az összeg teljes egészében lefogyasztható.

A feltöltendő összegről

A mérőt különböző összegekkel lehet feltölteni az Ön igényei szerint. A további feltöltések összege minimum 1000, maximum 99.999 forint lehet.

A feltöltendő összeget befizetheti:

  • több mint 700 partnerüzletünkben;
  • postai csekken;
  • illetve átutalással is.

Abban az esetben, ha Ön ennél magasabb összeggel kívánja feltölteni előrefizetős mérőjét, lehetőség van szabadon választható összeggel való feltöltésre is – bankkártyás fizetés esetén nincs megszabva a feltölthető összeg mértéke.

Vásároljon feltöltő kódot szerződött partnereinknél!

Ön sem szeret sorban állni, várakozással, ügyintézéssel tölteni szabadidejét? Egyszerűen, gyorsan, pillanatok alatt feltöltheti előrefizetős mérőóráját bármelyik útjába eső partnerüzletünkben, akár Relay, akár Inmedio, akár más szerződött partnerünkről (élelmiszerüzletek, benzinkutak) legyen szó.

Az első kódvásárlás alkalmával partnerünktől mágneskártyát kap a további feltöltésekhez, így a későbbiekben ügyféladatait sem kell magával vinnie – keresse a matricával ellátott üzleteket!

Kapcsolódó dokumentumok